Sporthal Torrebos

Landergemstraat 1

8570 Anzegem

Landergemstraat 1, Anzegem, Belgium

Parking

De organisatie heeft een overeenkomst met de parking van de school Sint Vincentius Anzegem. Deze is gelegen in de kerkstraat recht tegenover de Landergemstraat op slechts 100m van de sporthal Torrebos. Het exacte adres is Kerstraat 84. 

Komende van Waregem

Volg de Grote Leiestraat tot aan het rondpunt te Anzegem. Rij rechtdoor tot aan het rondpunt. Blijf de straat (Kerkstraat) volgen tot aan de school Sint Vincentius of de parking waar vroeger de Lidl was gevestigd.

Komende van Avelgem

Volg de grote baan en passeer Kaster, over het spoor links meedraaien richting Anzegem op de statiestraat. Volg de baan die naar links draait en vervolgens rechtsweg de Kerkstraat in. U kunt parkeren langs het rusthuis Ter Berk in de Berkenlaan of op de parking van de school Sint Vincentius.

Komende van Vichte

Aan de lichten op het kruispunt in het centrum slaat u af richting Waregem/Heirweg in de Oudenaardestraat. Blijf deze weg enkele kilometers volgen tot aan het rondpunt in Anzegem. Sla rechtsaf en volg de Kerkstraat tot aan de school Sint Vincentius.

 

 

Opgelet: wegenwerken Ingooigem

De Pastoor Verriestraat te Ingooigem is afgesloten wegens wegenwerken waardoor wegomleiding moet gevolgd worden om iets verder op de Landergemstraat uit te komen. Volg deze straat tot waar de straat is afgesloten voor de loopwedstrijd. Sla rechtsin naar de Buyckstraat.